Human reset system ©

                 

Dobrodosli u sistem samorazvoja. Ovaj sistem samorazvoja je napokon tu nakon dugo vremena i jako puno istrazivanja. Ovaj sistem se zasniva na novim istrazivanjima iz kvantne fizike, biologije, psihologije, ali i jednim vecim dijelom mojim licnim istrazivanjem, te sistematskim spajanjem znanja u jedan cjeloviti sistem. Jedan dio sistema je besplatan za koristenje i tu je da vam pomogne prebroditi krize i pocnete se razvijati u nekom drugom smjeru od dosadasnjeg, razvijati se u smjeru svoje prave prirode i ostvariti sve ono sto se iduci tim putem moze ostvariti. Sve vjezbe unutar ovoga programa su bitne i moraju se ozbiljno shvatiti kao i cijeli program kako bi se moglo dobiti najvise od njega. Praksa je i u ovom programu najbitnija i sto vise vremena ulozite radeci na programu to mozete ocekivati brze i jace rezultate.

Sve vjezbe u ovom programu radite na svoju ruku i odgovorni ste za sve rezultate koje te vjezbe donose. Ovaj program nije nikakva zamjena za fizicku niti psiholosku pomoc profesionalnih doktora i psihijatara, ali vam moze pomoci da se lakse usmjerite i ostvarite i takve rezultate.

Jos da napomenem da je profesionalno bavljenje koristenjem vjezbi iz ovog programa zabranjeno, jer je on napravljen samo za vase licno koristenje. Sva prava zadrzava autor programa, koji je ujedno i jedini practitioner ovog programa. Kopiranje sadrzaja i tekstova iz ovog programa je takodjer zabranjeno.

Ovo je mocan sistem i siguran sam da ce vam se svidjeti njegova jednostavnost i pristupacnost, a narocito rezultati koje donosi.

Zelim vam dobrodoslicu!

Haris