Human reset system ©

 

Välkomna till en ny självutvecklingssytem. Detta självutvecklingssytem är äntligen här efter en lång tid av utforskande och praktiserande. Detta system grundar sig på de senaste forskningsrön från kvantfysik, biologi, psykologi, men först och främst min egen utforskning och systematisk kombinerande av dessa olika kunskaper i en enhetlig och unik system. En del av system presenterar jag utan kostnad så att ni kan börja med processen och komma en bit på vägen, ta sig ur olika kriser och gå ur olika obehagliga upplevelser på ett naturligt sätt. Den andra delen av system är den del av systemet som är avsedd för de som vill gå vidare i utvecklingen och göra verkligen mycket mer för sig själv och för sina nära och kära i och med sin egen transformation. Denna delen av systemet ska jag ta betalt för. Praktik är det viktigaste saken i hela programmet, och det är bara genom systematisk praktik som ni kan skapa verkliga resultat i era liv.

Alla de praktiska övningar som är presenterade i detta system gör ni på egen hand och ni själva ansvarar för alla resultat som de bringar med sig. Detta system är inte avsedd och behöver inte ses som någon ersättning för professionell hjälp av varken psykologisk eller fysisk slag, fast det kan hjälpa er att uppnå just sådana resultat.

Till slut vill jag bara nämna att användning av övningar och processer som ingår i "HUMAN RESET SYSTEM ©" i er profesionella utövande är förbjudet, och de kan ni använda bara för er egen utveckling. Alla rättigheter behåller author av systemet, vilken är också just nu den enda practitioner av detta system. Att kopiera texter från denna hemsida är också förbjudet.

Detta system är en mäktig system och jag är säker att ni ska gilla och uppskatta det i all sin enkelhet och effektivitet.

Känn er välkomna !

Haris

 

 Home                                                              Nästa